Forbedr islam.dk

Forbedr islam.dk

pencils

Bliv skribent | Bliv sproglig redaktør | Skab nye koncepter og design | Bliv specialist | Kontakt os i dag

Alle mennesker spekulerer på et eller andet tidspunkt i livet over, hvem og hvorfor de er. De har brug for at vide, hvorfor de er her på Jorden, hvad er rigtigt eller sandt, hvad etik og moral er, og hvad der sker efter døden. Det barn, der kommer til verden i dag, vil om kort tid påbegynde denne søgen. At besvare disse spørgsmål, og hvad der relaterer sig til dem, er den største hjælp, et menneske kan yde et andet menneske.

Islam.dk har mange hundrede besøgende hver dag, som ønsker at vide mere om, hvad islam er. Mange i Danmark begynder i dag deres søgen efter mere information via internettet og islam.dk. Har du en forfatter i maven, er du til kunst, eller har du specialviden inden for et område i islam, så er her nogle muligheder for at samarbejde med islam.dk.

Bliv skribent

Skriv nogle gode artikler til islam.dk! Vi vil være mere end glade for at modtage forslag til artikler, som kan bringes på islam.dk. Send dit forslag til os, så ser vi det igennem, og du modtager svar fra redaktionen.
Husk, at artiklen skal være målrettet og egnet til ”den almene dansker”, dvs. på dansk og uden behov for særligt kendskab til islam eller muslimer.

Bliv sproglig redaktør

Er du god til det danske sprog og til at læse korrektur, har vi brug for din støtte! Vær med til at øge kvaliteten af vores artikler ved at gennemlæse, bearbejde og redigere de artikler, vi bringer på islam.dk.

Skab nye koncepter og design

Er du kreativ i art-design, i konceptudvikling eller er du god til multimedier, så vær med til at udvikle nye koncepter og grafiske elementer til islam.dk. Vi har også selv nogle ideer, som du kan arbejde med.

Bliv specialist

Er du specialist indenfor et område, der berører islam i Danmark, så kan du blive den person, vi henviser til, eller spørger til råds indenfor det pågældende område. Vi har allerede nogle specialister tilknyttet og vil gerne have flere samarbejdspartnere, der kan bistå med sådan specialviden.

Kontakt os i dag

Er noget af ovenstående interessant for dig?
Så skriv en e-mail til os allerede i dag på info@islam.dk. Husk, at du hverken behøver at være muslim eller bosiddende i København for at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

This entry was posted in Mere viden and tagged . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.