Skriv til islam.dk

Skriv til islam.dk

skriv

Har du grundlæggende spørgsmål om islam og muslimer, er du velkommen til at skrive til os i nedenstående kommentar-felt eller på vores e-mail-adresse. Har du kommentarer til, hvordan islam.dk kan blive bedre, er det naturligvis også meget velkomment.

Vi gør dog opmærksom på, at der er visse forespørgsler, vi ikke besvarer:

 • Spørgsmål i forbindelse med skole- eller gymnasieopgaver
 • Spørgsmål, som vi mener allerede er besvaret i artikler på islam.dk
 • Spørgsmål med mangelfuld e-mail-adresse

Disse spørgsmål besvarer vi altså ikke, beklager!

Har du som muslim spørgsmål, der handler om hvorvidt noget bestemt er tilladt eller ikke tilladt i islam, så henviser vi til:

Er dit spørgsmålet af personlig art, skriver vi tilbage på den e-mail-adresse du har angivet.

Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt, dog skal du regne med, at der kan gå flere arbejdsdage, inden du hører fra os. Ønsker du at skrive en e-mail i stedet, så skriv til info@islam.dk.

Når du bruger formularen herunder, modtager vi din besked, selvom den ikke dukker op på siden med det samme. Når vi har haft mulighed for at læse din besked og besluttet at publicere den, vil den dukke op på denne side. Så husk at kigge ind senere. Vi forbeholder os ret til at ændre i din besked, så den fx er mere generelt anvendelig for de besøgende.

På forhånd tak for din interesse!

 

This entry was posted in Featured, Ofte stillede spørgsmål and tagged . Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can Skriv en kommentar.

5 Comments

 1. Sofie Friis
  05/05/2017

  Er den her side pålidelig til brug af afgangsprøve?
  Hilsen 3 piger, der har trukket religion

  • Rebekka
   22/05/2017

   Vi har brugt denne side i religionsundervisningen i gymnasiet – så I kan roligt bruge tekster herfra. Det er en rigtig god side, da de har en indefra vinkel på islam i forhold til, hvis det var en teolog som ikke selv er muslim, der skrev.

 2. Frederikke
  08/05/2017

  Hej
  Vi er to piger, der skriver om islam-regler og ritualer, og som underemne har vi valgt, at arbejde med de fem søjler. Vi har et enkelt spørgsmål, vi håber, at I vil hjælpe os med.
  Er det muligt at leve efter de fem søjler i Danmark, og er der mange der gør det?

  Vi håber at I har tid/lyst til at svare.

  Hilsen Nanna og Frederikke

 3. 10/05/2017

  Selam Aleikum

  Jeg har et spørgsmål angående ens forældre. Er der noget i islam om, hvordan man bør tiltale sine forældre f.eks. ved navn eller som far og mor, eller noget på arabisk? (Redigeret spørgsmål)
  Tak på forhånd.

 4. Astrid
  13/05/2017

  Hej 🙂

  Jeg vil gerne begynde at læse om islam, men er tvilv om, hvilken litteratur, jeg skal vælge. Der er så meget.
  Jeg vil selvfølgelig læse koranen, men kunne også godt tænke mig noget supplerende læsestof, der er mere forståeligt og lavpraktisk. Det er dog meget vigtigt for mig, at dette ikke er præget af en subjektiv holdning til islam, men at den forholder sig objektivt til religionen som den er. Så man ikke bliver “bildt” noget ind, hvis man kan sige det sådan.
  Kunne i måske anbefale mig noget?

  Håber meget på et svar 🙂

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*