Koran-gaven

Koran-gaven

koranenpaadansk

Koran-gaven

Hvad med selv at læse Koranen?

Som en gave til danskere, der ikke er muslimer, har vi sat et antal danske Koraner til side her i Ramadanen. Det koster dig ikke noget, at få en Koran med posten.

Bestil i dag

Send en email til info@islam.dk med din adresse. Vi skriver tilbage til dig for, at bekræfte adressen, hvorefter vi sender Koranen til dig med posten.

Hvordan bør man omgås Koranen

Koranen er ikke en almindelig bog. Det er Guds samtale med dig. En muslims opfattelse er, at Koranen er de eneste uforfalskede og uforvrængede ord der i dag findes fra Gud. Derfor skal Koranen behandles med respekt og ærbødighed.

En muslim må berøre Koranen, når han eller hun har vasket sig ren på samme måde, som når man skal til at udføre sine daglige bøn.

For en ikke-muslim er der ingen krav. Hvis du gerne vil, må du dog gerne være ren, dvs. have taget et bad og have rent og dækkende tøj på.

Det bedste du kan gøre

Den største respekt du kan udvise Koranen er, at studere Koranens ord, at tænke over det læste og prøve at efterkomme budskaberne i den. Som andre, vil du nok finde, at det meste af Koranen “jo handler om god og anstændig opførsel i livet”, som alle kan få nytte af.

Gud ønsker, at alle uanset køn, alder, farve, status eller stilling selv læser Hans ord og prøver, at forstå dem. En samtale direkte mellem dig og Gud, uden nogen mellemmand.

Koranen er betegnelsen for den originale arabiske tekst, som ofte (men ikke altid) er trykt sammen med oversættelsen. Koranen blev lært udenad og læst op (eller rettere sunget) dagligt i Profeten Muhammads samtid, skrevet ned i Profetens liv og mangfoldiggjort på skrift efter Profetens død i år 632 e.Kr. Koranen, på arabisk, er den mest læste bog i verden og mange millioner mennesker kan den udenad i dag fra første til sidste bogstav. Ordet Koran betyder “det læste”.

Læs selv Koranen.

 

Bemærk: “Koranen på dansk” kan også købes fra boghandel.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.